Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar ‘Financiële wegwijzer AI innovaties Gezondheid en Zorg’ by: NLAIC

January 19, 2022 @ 10:00 am 11:30 am UTC+0

NLAIC

070-302 4848

View Organizer Website

Op woensdag 19 januari 10:00-11:30 uur houden wij met enkele experts live vanuit de studio in Amsterdam het Webinar NLAIC financiële wegwijzer AI innovaties Gezondheid en Zorg.

Tijdens deze webinar komen naast het laatste nieuws over AINED, financiële instrumenten en mogelijkheden voor AI innovaties aan bod. Experts aan tafel geven jullie inzicht waar je wat kan vinden, wat er aan komt en beantwoorden al jullie vragen. 

2022 wordt een heel interessant jaar voor AI innovaties!

Agenda
WelkomInleiding financieringsmogelijkheden AI-innovaties 
Na de inleiding gaan vier deskundige sprekers in op hun eigen deel van het financieringslandschap. Ze gaan in op vragen als: welke mogelijkheden zijn er? Wat komt er in de komende tijd op ons af? Waar kun je wat vinden? Als je vragen hebt, waar/bij wie moet je dan zijn? De sprekers zijn: Tonnie Rijkers (RVO)Douwe Jippes (Healthy Capital)John van Rijsdijk (Zorgverzekeraars Nederland)Pieter Jeekel (mogelijkheden AiNed) 

Tijdens en na de presentaties is er ruimte voor uw vragen. We sluiten af met de volgende punten:Discussie en vragenOntwikkeling van een financiële wegwijzerAfsluiting

Online